Godišnje izvješće Adris grupe za 2014. godinu: Četiri knjige u jednoj

Godišnje izvješće Adris grupe za 2014. godinu čine četiri knjige u jednoj, međusobno povezane poznatom pločicom Croatia osiguranja. Godine 2014. Adris je kupio većinski udio u Croatia osiguranju. Uz TDR, Maistru i Cromaris, započela je nova priča koja će dugoročno osigurati rast, razvoj i održivost Adris grupe

Poslovna 2014. godina bila je uspješna za Adris grupu. Unatoč krizi, Adris je ostvarilo zapažene poslovne rezultate, razvijao je i dodavao vrijednost ključnim tvrtkama u svom sastavu te je iskoračio u posve novu industriju - industriju osiguranja. Adris je u travnju 2014. godine preuzeo tvrtku Croatia osiguranje, najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj, osnovano 1884. godine. Uz TDR, Maistru i Cromaris započela je nova priča koja će dugoročno osigurati rast, razvoj i održivost Adris grupe. Upravo je ta činjenica nadahnula kreativni koncept i dizajn Godišnjeg izvješća Adris grupe za 2014. godinu koji potpisuje agencija Bruketa&Žinić OM, s kojom Adris grupa surađuje već niz godina.

Umjesto jedne, ovo izdanje čine četiri povezane knjige koje simboliziraju širenje poslovanja Grupe tijekom 2014. Četiri knjige predstavljaju Adris te četiri uspješne tvrtke kojima upravlja. Knjige su pak povezane kutijicom s prepoznatljivom pločicom Croatia osiguranja, koja izvire iz utora u knjižnom bloku te na taj način doslovno i simbolički povezuje tvrtke sastavnice i „osigurava“ budući rast i razvoj kompanije. 

Početkom 2016. godine, Godišnje izvješće Adris grupe za 2014. godinu britanski je internetski magazin CreativeBloq svrstao među «10 najinovativnijih dizajna godišnjih izvješća». CreativeBloq izdaje Future, digitalni oglašivač godine u Velikoj Britaniji, a posvećen je kreativnoj komunikacijskoj industriji a objavljuje najbolje od offline i online dizajna, prateći najnovije trendove na globalnoj razini.


Interaktivno izdanje Godišnjeg izvještaja Adris grupe za 2014. pogledajte ovdje.

Na vrh stranice