Na desetom WMF-u Adris grupa „lebdećim“ paviljonom obilježila jubilej Zaklade Adris

Adris grupa je na ovogodišnjem, jubilarnom desetom, Weekend media festivalu, čiji je pokrovitelj od samih početaka, na zanimljiv, edukativan i kreativan način predstavila Zakladu Adris i njen desetogodišnji doprinos hrvatskom društvu. Paviljon Zaklade Adris - Nada jednim dijelom naizgled lebdi u zraku. Podižu ga baloni koji simboliziraju ideje, kreativnost i nadu u bolju budućnost. Od svojih početaka Zaklada Adris je nastojala prepoznati prave vrijednosti, potencijal ideja i nastojanja pojedinaca i projekata u trenucima dok su još bili na početku priče, s nadom i povjerenjem u njihovu realizaciju i uspjeh. Upravo je ta činjenica  nadahnula kreativni koncept paviljona na WMF-u a nadovezuje se i na oblikovanje monografije Zaklade Adris objavljene u povodu deset godine djelovanja.  

Naime, na ugodnom mjestu za sjedenje i predah u samom centru festivalskog šarenila, posjetitelji su mogli i prolistati monografiju „Zaklada Adris – doprinos  hrvatskom društvu od 2007. do 2017.“ Monografija, osim pregleda svih doniranih projekata i stipendista od 2007. godine do danas, donosi autorske ilustracije 24  istaknuta projekata koje su, posebno za ovu monografiju, ilustrirali ponajbolji hrvatski ilustratori mlađeg naraštaja. Animacije autorskih ilustracija prikazivane su na velikom ekranu u paviljonu.

Krativni koncept paviljona i monografije Zaklade Adris  potpisuje agencija  Bruketa&Žinić&Grey, a realizirala ga je agencija Brigada.

Na vrh stranice