Prepoznavanje i njegovanje potencijala te stalan rast i razvoj – Adris na sedmom izdanju Weekend Media Festivala

Kao i proteklih godina, Adris grupa, ujedno i generalni pokrovitelj Weekend Media Festivala od samih njegovih početaka, na posebno se kreativan način predstavila na sedmom izdanju WMF-a, koji se održavao u starim prostorima Tvornice duhana Rovinj, od 18. do 21. rujna 2014.

Za razliku od dosadašnje promocije Adrisa na WMF-u, kad je doživljaj bio prvenstveno vizualan, ovaj put je ideja bila na jedan nov, svjež i neočekivan način prenijeti misiju i viziju kompanije kao i poruke iz Adrisovog aktualnog godišnjeg izvještaja. Adris grupa teži postati regionalni lider u svim područjima poslovanja oslanjajući se na tradiciju, vlastite potencijale te inovativan i dinamičan pristup tržištu.

U prostorima stare Tvornice duhana Rovinj gdje se festivalska događanja odvijaju, koji i doslovno označavaju početke i rast Tvornice duhana Rovinj koja je prerasla u današnju Adris grupu, htjelo se naglasiti, i na neočekivan način prenijeti, ideju prepoznavanja i njegovanja potencijala te stalnog rasta i razvoja.

U suradnji s dugogodišnjim partnerima, kreativcima iz agencije Brigada, kreiran je tako neočekivan, prirodan ambijent - organska instalacija iz koje doslovno raste trava, ali neuobičajene, neprirodne, geometrijske forme koja simbolizira uređenost sustava, odnosno, okvir poslovanja kojeg je postavila kompanija a preduvjet je daljnjeg rasta i razvoja.

Instalacija je izazvala veliku pozornost, posjetitelji su se zaustavljali,  koristili je za listanje Adrisovih korporativnih publikacija koje su bile izložene, za razgovor, rad na računalu ili pak odmor u toj maloj zelenoj oazi usred veoma užurbanog i posjećenog izložbenog prostora Festivala.

Adris grupa / Predrag D. Grubić (direktor korporativnih komunikacija)

Brigada / Damjan Geber (kreativni direktor), Dino Belamarić (arhitekt), Dominik Cergna (produkt dizajner), Željka Zrnić (voditeljica projekta)

Bruketa&Žinić OM / Davor Bruketa, Nikola Žinić (kreativni direktori), Zrinka Jugec (account director), Tanja Pružek Šimpović (art direktorica), Ivan Čepelak (copywriter), Svjetlana Vukić (account manager), Radovan Radičević (DTP)

Na vrh stranice