Testirani na izazove

Godišnje izvješće Adris grupe za 2017., kao i svake godine, željno su iščekivali dioničari, investitori i poslovna, ali i šira javnost i kreativna industrija koje prepoznaju i cijene kreativnost i produkcijsku inovativnost svakog novog izdanja.

Protekla poslovna godina, unatoč izrazito nepovoljnom okruženju i brojnim  izazovima, za Adris grupu je bila uspješna. Ostvaren je rast svih poslovnih  pokazatelja a nakon dovršene transformacije sustava, nastavljeni su i strateški potezi na razini Grupe.

Iako živimo u vremenima nesklonim poduzetništvu, u kojima su, čini se, jedino važne ideološke teme i, s tim u vezi, iracionalni prijepori i gubitak društvene energije, Adris je krajnje usredotočen na svoje poslovanje. Stalno investiramo, jačamo svoju konkurentnost, stvarajući tako nova radna mjesta, vrijednost svojim zaposlenicima, dioničarima i zajednici.

Rezultati koje ostvarujemo potvrda su uspješne transformacije naše tvrtke, ustrajnog provođenja strategije rasta i razvoja te dugoročne održivosti naših poslova. Uz organski rast, ustrajat ćemo na akvizicijama koje dodaju vrijednost  našim poslovima, osobito u turističkom dijelu Grupe. Predstoje nam ozbiljan rad u integriranju novih znanja i novih tehnologija te snaženju kompanije uz potrebne organizacijske promjene.

mr. sc. Ante Vlahović, predsjednik Uprave Adris grupe

Osmišljen je kreativni koncept ovogodišnjeg izvješća, koji doslovno i simbolički  pokazuje da je naš poslovni uspjeh otporan na izazove. Godišnje izvješće za 2017.  godinu pod nazivom Testirani na izazove Adris grupa je osmislila i realizirala u  suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey. Kako bi knjiga zaista bila gotovo neuništiva, u produkciji su korišteni specijalni materijali, otporni na vatru, vodu i  mehanička oštećenja. Kako bi to i dokazali, osmislili smo niz karakterističnih izazova u tvrtkama sastavnicama Adris grupe.

Primjerice, u kuhinji hotela Lone, knjiga je bez ikakvih posljedica flambirana a potom i zalivena crnim vinom. Nakon izazova u stanici za tehnički pregled Croatia osiguranja, knjiga se našla i u moru u blizini Cromarisovog uzgajališta. Težak izazov predstavljala su i raspoložena djeca u hotelu Amarin kao i tekući dušik iz laboratorija doc.dr.sc. Dinka Mitrečića. 

Projektni tim: 

Adris grupa / Predrag Grubić (Direktor korporativnih komunikacija), Kristina Miljavac (Specijalistica za korporativne komunikacije), mr. sc. Hrvoje  Patajac (Direktor kontrolinga)

Bruketa&Žinić&Grey / Davor Bruketa i Zrinka Horvat Goodman (Kreativni direktori), Maša Ivanov (Direktorica projekta), Andrea Knapić (Umjetnička direktorica), Zrinka Požar (Voditeljica projekta), Vesna Đurašin (Voditeljica produkcije), Radovan Radičević (Voditelj DTP odjela), Ante Kantor (Izvršni voditelj projekta)

Cerovski Print Boutique (Tisak)

Domagoj Kunić (Fotograf)

 

Na vrh stranice