Ante Vlahović je Gospodarstvenik godine 2018.

Vlahović: „Uz rastuće poslovne rezultate i investicijske projekte, siguran sam da nisu ostale nezamijećene naša socijalna osjetljivost i društvena odgovornost. Itekako držimo do etičkih principa i časti u poslovanju! Poštovana gospodo, Adris je Adris!“

Na jučerašnjoj svečanosti dodjele priznanja za najuspješnije gospodarstvenike i poslovne događaje u Hrvatskoj, u organizaciji Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika, predsjednik Uprave Adris grupe, mr. sc. Ante Vlahović proglašen je Gospodarstvenikom godine 2018.

Iako je bio prvim dobitnikom ove prestižne nagrade 2016. godine, stručni žiri je - sastavljen od urednika i novinara, ministra gospodarstva, predsjednika Hrvatske gospodarske komore, čelnika Hrvatske udruge poslodavaca, uz profesore ekonomskih fakulteta iz Zagreba, Osijeka, Splita i Rijeke - i ove godine Vlahovića proglasio Gospodarstvenikom godine. Kriteriji odabira bili su iznadprosječni poslovni rezultati, uspješni investicijski projekti i otvaranje novih radnih mjesta, odnosno snažan utjecaj na gospodarska kretanja u zemlji i mijenjanje ustaljene gospodarske i društvene klime.

Ova nagrada još je jedna potvrda uspješnog poslovanja, i veliko priznanje svim zaposlenicima Adris grupe i tvrtki u njenom sastavu – Maistre, Cromarisa i Croatia osiguranja. Primajući nagradu od predsjednice RH, gđe. Grabar Kitarović, Vlahović je zahvalio članovima žirija i svima onima koji su vrednovali Adrisovu razlikovnost i usmjerenost na znanje i izvrsnost kao temeljne pretpostavke konkurentnosti. „Jer, bez konkurentnosti u globalnom svijetu nema ni dugoročne održivosti“, rekao je Vlahović i dodao kako je siguran da uz rastuće poslovne rezultate i investicijske projekte, nisu ostale nezamijećene Adrisova socijalna osjetljivost i društvena odgovornost. „Itekako držimo do etičkih principa i časti u poslovanju! Poštovana gospodo, Adris je Adris!“, poručio je Vlahović.

Na dodjeli nagrada Gospodarstvenik i gospodarski događaj 2018. godine Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika, održanoj jučer u Westinu, okupili su se najutjecajniji gospodarstvenici i poduzetnici kao i čelni ljudi države predvođeni predsjednicom RH, Kolindom Grabar-Kitarović.

Na vrh stranice