Započeo proces spajanja Jadran-turista i Anite

Rovinj, 21. rujna - Nadzorni odbori Jadran-turista d.d. Rovinj i Anite d.d. Vrsar, na jučer održanoj sjednici, dali su tzv. prethodnu suglasnost na odluku direktora društva Renca Miletića o započinjanju postupka spajanja dvaju društava koja posluju u sastavu Adris grupe. Time je, kako je istaknuo predsjednik nadzornih odbora obaju društava mr. Ante Vlahović, "započeo proces ostvarenja koncepta kompleksnoga strateškog razvoja u Adria Resortsu (turističkoj diviziji Adris grupe) u pravcu izgradnje destinacije kao branda, odnosno sveukupne buduće turističke ponude u destinaciji Rovinj - Vrsar".

Ovim organizacijskim promjenama, a sukladno ekonomiji razmjera i sinergijama u okviru Adris grupe, omogućit će se racionalnije korištenje resursa i standardizacija poslovanja moderne matrične organizacije i tehnologije rada u hotelijerstvu i turizmu.

Kako je predviđeno, postupak spajanja Jadran-turista i vrsarske Anite bit će dovršen do 1. ožujka 2005.
...
Adris grupa sa sjedištem u Rovinju u svoj sastav uključuje TDR d.o.o., koji nastavlja tradiciju jedne od najstarijih i najuspešnijih hrvatskih tvrtki, te Adria Resorts koji upravlja turističkim tvrtkama Jadran-turist iz Rovinja i vrsarskom Anitom. Na vrh stranice