Pravne napomene

Uvjeti korištenja

Svako korištenjenaših službenih internetskih stranica na domeni www.adris.hr podliježe niže iznesenim uvjetima. Svaka upotreba ovih stranica koja započinje nakon učitavanja početne stranice, smatra se pristankom na sljedeće pravne uvjete.
Dokumenti, podaci, fotografije i informacije objavljene na ovoj internetskoj stranici www.adris.hr ne smiju se kopirati ili na bilo koji drugi način koristiti u komercijalne svrhe, osim ukoliko se ne koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu , auz poštivanje svih autorskih i srodnih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Uz poštivanje gore navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim i srodnim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj internetskoj stranicu navedena. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovim internetskim stranicama dozvoljena je isključivo uz prethodno izričito odobrenje Adris grupe d.d.

Adris grupa d.d. će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovim stranicama bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.adris.hr suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove internetske stranice. Adris grupa d.d. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.adris.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove stranice.

Ove internetske stranice sadržavaju informacije trećih strana i linkove na druge stranice na internetu nad kojima Adris grupa d.d. nema nikakvu kontrolu. Takve će informacije Adris grupa d.d. označavati, , na odgovarajući način, uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smatra da je to obvezno učiniti i gdje god je to moguće provesti. Adris grupa d.d. ne daje nikakva jamstva o točnosti ili bilo kojim drugim karakteristikama takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.
Nad svim slikama i informacijama koje su objavljene na ovim internetskim stranicama postoje autorska prava.

Adris grupa d.d. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja svojih internetskih stranica, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj stranici.

Na vrh stranice