Kultura kao odrednica...

Adris grupa nastavlja dugogodišnju tradiciju "prijatelja istinskih vrijednosti" svjesna činjenice da samo trajna izloženost kulturi potvrđuje zajednicu, ali i suvremene poslovne sustave.

Uspješna tvrtka prepoznaje se po poslovnim rezultatima, no mjera njezina uspjeha jest poglavito ugled koji uživa u sredini u kojoj djeluje, te respektabilan odnos prema društveno priznatim vrijednostima i pomoći koju pruža u očuvanju trajnih vrijednosti. Uspjeh je tvrtke potpun jedino kada ga se dijeli s drugim dionicima društva.

Na tragu takvog opredjeljenja valja tražiti i razloge angažiranja Adris grupe u očuvanju kulturne baštine i unapređenja hrvatske kulture. Time Adris grupa svjedoči svoju privrženost europskim poslovnim standardima u kojima je kultura odavno postala važnom komunikacijskom činjenicom. Štoviše, danas je u kontinentu kultura nemoguće opstati ako vlastiti uspjeh ne pretvorimo u kulturni.

Afirmacija kulture kao središnjeg mjesta korporativnog identiteta kompanije potvrđuje se kroz izložbenu djelatnost Galerije Adris. U zgradi Galerije čiji je autor Marijan Hržić i koja ima značajke polifunkcionalnog kulturnog prostora od svojeg otvaranja 2001. godine priređuju se izložbe hrvatskih likovnih klasika poput Ede Murtića, Vlahe Bukovca, Otona Glihe, Dušana Džamonje i drugih. 

 

Adresa: Obala Vladimira Nazora, 52 210 Rovinj 


Zatražite katalog na adris@adris.hr ili pozivom na broj 052 801 122

 

Na vrh stranice